За GoEasy.eu

GoEasy претставува веб базиран софтвер кој им овозможува на корисниците едноставно и прецизно менаџирање со својот бизнис (продажба, трошоци и добивка) со цел да ја го подобри нивниот бизнис за остварување на долгорочен профит.
Досптапен е преку кој било интернет прелистувач преку компјутер или мобилен уред користејќи заштитена SSL конекција.

Можете да се регистрирате на една од 3-те достапни верзии или пак да креирате своја верзија селектирајќи кои модули ви се потребни.

...

Достапни модули


За ваше персонализирано користење можете да направете пакет комбинирајќи модули од достапните верзии.


Серверски простор и бекап

Неограничен серверски простор со автоматски бекап на вашите податоци на разлкична локација со цел вашите податоци бидат сигурни и достапни 24/7

Техничка поддршка

Вклучена техничка поддршка 8 часа дневно секој работен ден по телефон или емаил за брзо решевање на појавен технички проблем.

Клиентска поддршка

Нашите агенти ви стојат на располагање секој работен ден за било каква помош, асистенции или предлози при користење на софтверот.

Компанија и тим

Гоу Изи ДОО, Скопје е релативно млада компанија за информатичка технологија основана од сопственици на долгогодишни бизниси чии тимови го креираа истоимениот веб софтвер GoEasy.
Развиен е по реална потреба на еден од основачите и последните неколку години постојано се доусовршува и надградува со консултација на експерти за финансии , менаџери и сметководители за да ги задоволува потребите на голем број на микро,мали,средни компании, јавен сектор и невладин сектор. Денес компанијата ги опфаќа следниве човечки ресурси


IT тим за развој и техничка поддршка

Клиентска поддршка

Менаџери и агенти за продажба

Експерти за дигитален маркетинг

Експерти за финансиско и банкарско работење

...